• header partner

Echt Advies

Belastingadvies is een ruim begrip en is voor elke ondernemer op elk tijdstip weer anders. Een startende ondernemer heeft ander advies nodig dan een stakende ondernemer. Ook komt een ondernemer tijdens de uitoefening van zijn bedrijf voortdurend voor vragen te staan als “rij ik mijn auto zakelijk of privé?”, “is het gunstig om dit jaar nog te investeren”, maar ook “is het verstandig om mijn onderneming om te zetten in een B.V.?”, “hoe is mijn pensioen geregeld?” en “hoe staan mijn nabestaanden ervoor mocht ik komen te overlijden?”. Deze en andere vragen kunnen wij -eventueel met externe adviseurs- voor u beantwoorden.

-       Advisering van startende ondernemers;

-       Advisering structuurwijzigingen, van eenmanszaak naar V.O.F., van eenmanszaak of V.O.F. naar B.V., of terugkeer naar eenmanszaak of V.O.F., inclusief daarbij behorende werkzaamheden als activa/passiva transacties, waardebepaling van de onderneming, het opstellen van een intentieverklaring of een V.O.F.-akte;

-       Het opstellen van managementovereenkomsten, arbeidsovereenkomsten en rekening-courantovereenkomsten, inclusief daarbij behorende notulen;

-       Het geven van pensioenadvies;

-       Estate planning: adviseren inzake schenken en erven;

-       Advisering bij bedrijfsoverdracht.

Ons kantoor streeft er naar verder te willen gaan dan het bovenstaande. Door in gesprek te gaan en meer van u te weten te komen ontstaat een beeld van hoe u werkelijk bent en wat u werkelijk wilt, zakelijk maar zeker ook privé.

Wellicht dat we dan in de toekomst zaken kunnen regelen die op het eerste gezicht buiten ons gezichtsveld vallen, zoals adviezen van een externe pensioenadviseur of notariaat, maar ook onderhandelingen met verhuurders, financiële instellingen en makelaars. In bepaalde branches is het mogelijk dat een klant met jarenlange ervaring starters van adviezen voorziet.

Het uitgangspunt is dat we sámen voor u de beste toekomst creëren.

We vergelijken een relatie met de klant met het varen in een roeiboot: het vereist samenwerking om vooruit te komen, wij noemen dat teamwork.

Contact

Emopad 70
5663 PB Geldrop
Postbus 58
5660 AB Geldrop
Tel. (040) 285 89 00
E-mail: info@jvandewinkel.nl
KvK: 17126238
BTW: NL.8088.61.670.B.01