• header richting

Historie/Filosofie


HISTORIE

Oprichter Jack van de Winkel is samen met echtgenote Ellen van de Winkel op 1 januari 1985 gestart op een tot kantoor omgebouwde slaapkamer in hun toenmalige woning aan de Waterpoort in Geldrop.

Al gauw bleek de kamer te klein en verhuisde het echtpaar –inmiddels aangevuld met zwager en broer Carlo Ekas- naar Hoog Geldrop 46. In dat woonhuis annex kantoorpand groeide de organisatie gestaag uit tot een bedrijf met meer dan 10 medewerkers naar het huidige pand aan het Emopad 70 in de zomer van 2002.

Hilde van de Looveren en Gert-Jan van Ginkel zijn inmiddels toegetreden tot de directie en ons team bestaat vandaag de dag uit meer dan 25 kundige-, betrouwbare- en enthousiaste medewerkers waar we, naast onze brede klantenportefeuille, enorm trots op zijn.  

FILOSOFIE

In de ruim 38 jaar van ons bestaan is er veel veranderd. De automatisering heeft een hoge vlucht genomen en ook de manier van adviseren is onvergelijkbaar met die van een kwart eeuw geleden.

Toch zijn er veel zaken gebleven: zo staat het persoonlijk contact met de klant bij ons nog steeds hoog in het vaandel. We gaan prat op onze laagdrempeligheid, waardoor we niet alleen aantrekkelijk zijn voor het midden- en kleinbedrijf, maar ook voor zzp’ers. Doordat we aangesloten zijn bij de NOAB en meerdere  collega’s bij het Register Belastingadviseurs is de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd. Daarnaast hebben wij nauwe samenwerkingsverbanden met externe partners op tal van gebieden waardoor zoveel als nodig is gebruik gemaakt kan worden van hun specifieke kennis en expertise. Op deze manier kan de klant (klein of groot) op maat ondersteund en geadviseerd worden.

Dat laatste is belangrijk. Iedere ondernemer is anders, met eigen wensen en verlangens. Het is zaak daar op in te spelen, niet alleen door middel van snelle en efficiënte verwerking van de cijfers, maar ook om tijdig toekomstige ontwikkelingen te signaleren en daar in samenspraak met de klant een oplossing voor te vinden.

Contact

Emopad 70
5663 PB Geldrop
Postbus 58
5660 AB Geldrop
Tel. (040) 285 89 00
E-mail: info@jvandewinkel.nl
KvK: 17126238
BTW: NL.8088.61.670.B.01