• header richting

Historie/Filosofie


HISTORIE

Toen het Maastrichtse accountantskantoor Heuskes & Van der Heijde halverwege de jaren ’80 besloot haar Eindhovense vestiging op te heffen werd filiaalhouder Jack van de Winkel voor de keuze gesteld: meeverhuizen naar Limburg of de klantenportefeuille overnemen en een eigen kantoor beginnen.

Samen met echtgenote Ellen besloot hij tot het laatste en zo zag op 1 januari 1985 op een tot kantoor omgebouwde slaapkamer in hun toenmalige woning aan de Waterpoort in Geldrop Administratie- en Advieskantoor J. van de Winkel het levenslicht.

Al gauw bleek de kamer te klein en verhuisde het echtpaar –inmiddels aangevuld met zwager en broer Carlo Ekas- naar Hoog Geldrop 46. In dat woonhuis annex kantoorpand groeide de organisatie gestaag uit tot een bedrijf met meer dan 10 werknemers –een aantal dat zou verdubbelen in de jaren na de verhuizing naar het huidige pand aan het Emopad 70 in de zomer van 2002.

FILOSOFIE

In de ruim 35 jaar van ons bestaan is er veel veranderd. De automatisering heeft een hoge vlucht genomen en ook de manier van adviseren is onvergelijkbaar met die van een kwart eeuw geleden.

Toch zijn er veel zaken gebleven: zo staat het persoonlijk contact met de klant bij ons nog steeds hoog in het vaandel. We gaan prat op onze laagdrempeligheid, waardoor we niet alleen aantrekkelijk zijn voor het midden- en kleinbedrijf, maar ook voor zzp’ers. Daarnaast hebben wij een aantal reeds jarenlang bestaande samenwerkingsverbanden met externe partners op tal van gebieden waardoor zoveel als nodig is gebruik gemaakt kan worden van hun specifieke kennis en expertise. Op deze manier kan de klant op maat geadviseerd worden.

Dat laatste is belangrijk. Iedere ondernemer is anders, met eigen wensen en verlangens. Het is zaak daar op in te spelen, niet alleen door middel van snelle en efficiënte verwerking van de cijfers, maar ook om tijdig toekomstige ontwikkelingen te signaleren en daar in samenspraak met de klant een oplossing voor te vinden.

Mocht het bovenstaande u aanspreken dan kunt u te allen tijde contact met ons kantoor opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

040-2858900 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Emopad 70
5663 PB Geldrop
Postbus 58
5660 AB Geldrop
Tel. (040) 285 89 00
E-mail: info@jvandewinkel.nl
KvK: 17126238
BTW: NL.8088.61.670.B.01